Kunst & cultuurhuis: ontmoetingsmoment beeldende kunsten en cultuurhuizen

07 jun 2022
Netwerkontmoetingonline
Werkt jouw cultuurhuis soms samen met beeldende kunstenaars en wil je hierover ervaringen uitwisselen met collega’s?

(c) Femke Den Hollander (Opus One - Concertgebouw Brugge)

Werkt jouw cultuurhuis soms samen met beeldende kunstenaars? Organiseren jullie af en toe een tentoonstelling? Heb je zin om hierover uit te wisselen en bij te leren van andere collega’s?

Op dinsdag 7 juni van 10u tot 12u organiseren Kunstwerkt, cult!, Kunstenpunt en BREEDBEELD een online ontmoetingsmoment voor cultuurhuizen die een tentoonstellingswerking hebben of hierop willen inzetten. Bovendien bepaal jij mee wat we zeker moeten bespreken.

Kunstenaars en cultuurhuizen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden: het is de plek waar ze kunnen maken, tonen en nadenken over hun werk. Naar aanleiding van het succes van de workshop ‘verloning beeldende kunstenaars’ organiseren Kunstwerkt, cult!, Kunstenpunt en BREEDBEELD samen dit ontmoetingsmoment, met elk hun eigen positie en expertise.

Het doel: een ontmoetingsmoment organiseren voor cultuurhuizen die inzetten op hedendaagse beeldende kunsten. Centraal staat uitwisseling, netwerking, samenwerking en dialoog. Het is de ideale kans om op zoek te gaan naar antwoorden op vraagstukken en om de tentoonstellingswerkingen van andere cultuurhuizen te ontdekken.

Wat?

Jij bepaalt de agenda. In het inschrijvingsformulier kan je jouw hot topics binnen de beeldende kunsten aangeven. Jij beslist dus mee over de inhoud van de eerste editie ‘kunst & cultuurhuis’.

Voor wie?

Cultuurhuizen met een tentoonstellingswerking of cultuurhuizen die hier graag meer op willen inzetten.

Waar & wanneer?

dinsdag 7 juni
van 10u tot 12u
online: je ontvangt een link na inschrijving

Schrijf in

Schrijf in via dit formulier.

Vragen?

Heb je vragen over het ontmoetingsmoment? Contacteer ons via info@cult.be.