Podiumkunsten

Vlaanderen wordt benijd om zijn grote diversiteit aan soorten huizen en instellingen en hoe die samen één netwerk vormen, waarin voortdurend uitgewisseld wordt. Hoe stadstheaters jonge beeldenstormers onder de vleugels nemen, een internationaal dansgezelschap een scenograaf met een eigen decoratelier artist in residence maakt, en een Kunstinstelling een avond carte blanche geeft aan een bende theater makers om haar gebouw te bezetten en publiek in te nemen.

Kunstenpunt ondersteunt de internationale uitstraling van het podiumkunstenveld. Volgende items zijn een deel van “Let me be your guide“, onze online specials waarmee het Vlaamse kunstenlandschap voor buitenlandse professionals online zichtbaar word gemaakt.

Over Kunstepunt

Professioneel actief in de beeldende kunsten, podiumkunsten of klassieke muziek in Vlaanderen of Brussel? Kunstenpunt ondersteunt jou als individu, organisatie of overheid.

Kunstendatabank

De databank telt meer dan 220.000 artiesten en organisaties actief in de kunsten in Vlaanderen en Brussel. Ontdek ook meer dan 250.000 releases, concerten, tentoonstellingen en producties.