Podcastreeks

Gedeelde grond is een reeks gesprekken met kunstprofessionals uit Vlaanderen. Waar dromen ze van? Waar maken ze zich zorgen over? Kom meer te weten over de thema’s die leven en luister om de twee weken naar een nieuwe aflevering.

Luister naar de dromen en de zorgen van Bart Vanvoorden, Junior Mthombeni, Elisabeth Klinck, Jan Vandenhouwe, Lana Willems, Dries Meerts en vele anderen.


Vragen? Opmerkingen?

We zien de lancering van deze podcast als een testrit. De kans is groot dat we ermee verder gaan om een zo breed mogelijke groep stemmen uit het kunstenveld aan het woord te laten. Eerst nemen we de tijd om deze eerste reeks te evalueren. Heb je er zelf een mening over? Laat het ons weten via communicatie@kunsten.be.


Kunstendatabank

De kunstendatabank telt meer dan 220.000 artiesten en organisaties actief in de kunsten in Vlaanderen en Brussel. Ontdek ook 250.000 releases, concerten, tentoonstellingen en producties.

De thema's van Kunstenpunt

Welke thema’s of dossiers onderzoekt en analyseert Kunstenpunt? Welke thema’s bepalen straks de toekomst van de kunsten in Vlaanderen en Brussel? Ontdek hier het overzicht.