Afternoon Tea: info over ontmoetingsmogelijkheden in de UK

13 sep - 22 nov 2023
infosessieonline
In contact komen met kunstprofessionals uit het VK? We doen voorstellen en regelen een introductie.

Sinds december 2022 voert Kunstenpunt onderzoek (gefinancierd wordt door het Brexit Adjustment Reserve Fund (BAR) van de EU) naar de relatie tussen Vlaanderen en het VK na Brexit. Bedoeling is om de relaties tussen beide regio’s terug aan te halen, met specifieke aandacht voor inclusie en meerstemmigheid.

De volgende stap van dit traject is gericht op kunstenaars, kunstwerkers en organisaties in Vlaanderen. De komende maanden biedt Kunstenpunt je de mogelijkheid om de dialoog met partners in het Verenigd Koninkrijk aan te gaan, te versterken en verder te zetten.

Geïnteresseerd?

Lees onze uitgebreide call en laat het ons weten dat je geïnteresseerd bent door dit formulier in te vullen.

Vragen of meer info nodig? Kom langs op een Afternoon Tea

Neem deel aan onze digitale Afternoon Tea om te bespreken welke contacten je zou willen leggen in het VK. We kunnen voorstellen doen en introducties voor je regelen.

  • Om de week op woensdag om 15.00-16.00 uur CET (13 september, 27 september, 11 oktober, 25 oktober, 8 november, 22 november)
  • Klik op de Zoom-link en stel je vragen rechtstreeks aan onze collega’s (kom gewoon langs, geen afspraak nodig).

Thematische infosessies

Op basis van onderzoek en werkbezoeken in het VK heeft Kunstenpunt in de Britse culturele sector aan aantal sterktes geïdentificeerd die ook actueel zijn in Vlaanderen: duurzaamheid, kunst en handicap en cross-sectorale praktijken (kunst en gezondheid/welzijn).

Over elk thema organiseren we digitale ontmoetings- en uitwisselingssessies van 2 uur die voor iedereen toegankelijk zijn: kunstprofessionals, organisaties en platformen uit Vlaanderen en het VK.

Tijdens deze sessies leggen spelers uit Vlaanderen en de UK kort uit hoe het thema inhoudelijk en beleidsmatig wordt aangepakt in hun regio, gevolgd door een Q&A.

Lees hier meer over deze sessies.

Contact?

Vragen? Suggesties? Contacteer dirk.dewit@kunsten.be.