Webinar: subsidies aanvragen uit de Brexit Adjustment Reserve

31 mrt 2023
infosessieOnline via Teams

Wil je samenwerken, touren of exposeren in het Verenigd Koninkrijk? Dan kom je misschien wel in aanmerking voor een subsidie uit de Brexit Adjustment Reserve (BAR). Dat is een tijdelijke, Europese subsidielijn die de nadelige gevolgen van de uitstap van het Verenigd Koninkrijk wil beperken en de toekomstige samenwerking en relaties met het land wil verbeteren. Tijdens deze infosessie geven we meer uitleg over de mogelijkheden en voorwaarden.

Wat

Tijdens deze online infosessie krijg je meer uitleg over de BAR-middelen, de voorwaarden waaraan je moet voldoen en hoe je de subsidie kunt aanvragen. Daarnaast willen we je inspireren met enkele goede voorbeelden. We eindigen met een vragenronde.

Voor wie?

Organisaties, vzw’s, kunstenaars, artiesten, enzoverder die eerder samenwerkten met het Verenigd Koninkrijk en een negatieve impact ondervinden van de Brexit. Met andere woorden: iedereen uit de culturele en creatieve sectoren die meer informatie wil over de Brexit Adjustment Reserve en snel en efficiënt een project in het Verenigd Koninkrijk wil opstarten met Europese financiering.

Waar en wanneer?

  • Vrijdag 31 maart van 9.30 tot 10.30 uur.
  • Online via Teams. Na de afsluiting van de inschrijvingen bezorgen we je een deelnamelink. We nemen het webinar ook op. Zo kun je de presentatie achteraf herbekijken of delen met je collega’s. 

Programma

9.30 uInleiding door Myrthe Pieniakowski (Departement Cultuur, Jeugd en Media)   
9.35 uInfosessie BAR-middelen door Alexander De Graeve (VLAIO) 
9.50 uVragenronde
10.30 uEinde

Deelname is gratis, maar je moet je wel vooraf inschrijven. Dat kan tot uiterlijk 28 maart 2023. 

Schrijf je hier (gratis) in