Netwerkontbijt voor fotografieprofessionals tijdens Les Rencontres d’Arles 2023

04 jul 2023
Netwerkontmoetinghôtel Le Calendal (Arles)
Net als de voorbije jaren trekken fotografen Arles om elkaar en professionals te ontmoeten en kennis uit te wisselen

Elke zomer wordt Arles even het centrum van de fotografie tijdens Les Rencontres d’Arles, een van de belangrijkste fotografiefestivals ter wereld.

Net als de voorbije jaren trekken fotografen uit Vlaanderen, Brussel en Wallonië naar de Franse stad. Ze ontmoeten er niet alleen elkaar, maar ook een schare internationale fotografieprofessionals.

Dit jaar organiseren we een professionele ontbijtvergadering waarbij we 20 opkomende fotografen (die in België wonen, hebben gestudeerd of werken), geselecteerd door het FOMU in Antwerpen en het Musée de la Photographie in Charleroi, zullen presenteren. Deze bijeenkomst biedt een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met de jonge creatievelingen en actoren van de Belgische fotografiescene.

Deelnemende fotografen

Emilio Azevedo · Teo Becher · Eva Maria Bouillon · Lucas Castel · Arnold Grojean · Youqine Lefèvre · Catherine Lemblé · Renée Lorie · Sarah Lowie Luna Mahoux · Kwabena Sekyi Appiah-Nthi · Fabrice Schneider · Brahim Tall · Florine Thiebaud · Kristof Thomas · Pauline Vanden Neste · Pierre Vanneste Oxiea Villamonte · Sarah Stone · Yao Yuan.

Details

Dinsdag 4 juli 
10.30 – 12.30u
Jardin de l’hôtel Le Calendal, 5 Rue Porte de Laure, 13200 Arles Frankrijk

Inschrijven

Ben je professioneel fotograaf of werkzaam in de sector en breid je graag je netwerk uit? Schrijf je dan in en kom langs op onze ontbijtmeeting!

Schrijf je hier (gratis) in

Organisatie

Dit evenement is een initiatief van Kunstenpunt, Wallonie-Bruxelles International en de Direction des Arts plastiques contemporains van de Federatie Wallonie-Bruxelles als ondersteuning van de Belgische aanwezigheid in Arles, ter gelegenheid van de openingsweek van de Rencontres de la Photographie. Het doel is om de fotografen internationale zichtbaarheid te bezorgen en kansen te creëren om hun netwerk uit te breiden.

Contact

Lissa Kinnaer, lissa@kunsten.be

Affiche Arles

Download hier de affiche met alle beelden van de aanwezige fotografen