Landschapstekening: sessie Nieuwe Muziek

15 feb 2024
WerksessieConservatorium, Brussel
Laat je stem horen en draag bij aan de landschapstekening!

Laat je stem horen en draag bij aan de landschapstekening!
De landschapstekening is een uitgebreide analyse van het professionele kunstenlandschap van Vlaanderen, die Kunstenpunt aan het begin van een nieuwe politieke termijn samenstelt. Om niets over het hoofd te zien, organiseren we doorheen 2024 sessies waarbij we inbreng van de sector verzamelen, met telkens de focus op een ander deel van het kunstenveld.
-> Lees hier meer over de landschapstekening.

Sessie Nieuwe Muziek en Hedendaags Klassiek

Op 15 februari organiseert Kunstenpunt de eerste sessie voor kunstenaars en kunstwerkers die werken in de sector van de Nieuwe Muziek en Hedendaagse Klassiek. We gaan op zoek naar de trends en ontwikkelingen en naar de sterktes en kansen binnen dit specifieke kunstenveld. 

Ben je werkzaam in de Nieuwe Muziek? Ben je een componist, uitvoerder, organisator, label, communicatie of zakelijk medewerker? Wij willen graag jouw mening horen.

De collega’s van Kunstenpunt bereiden verschillende tools voor om te zorgen dat het gesprek de juiste kant uit gaat. Er wordt geen voorbereiding van de deelnemers verwacht, enkel de “goesting” om te delen.

Bring an artist

Kunstenpunt wil dat de stem van makers meer gehoord wordt. Voor deze sessies over de Landschapstekening vragen we dat kunstenorganisaties naast eigen collega’s ook (een) kunstenaar(s) laten deelnemen, met een correcte dagvergoeding.

Voor freelance kunstenaars die niet meekomen met een kunstenorganisatie voorziet Kunstenpunt een vergoeding. Gelieve dit mee te delen via het vakje “opmerking” of “aanvullende informatie” bij je registratie.

Waar en wanneer

15 februari, 10:00-13:00, met lunch

Petite salle / Tentoonstellingshal – Koninklijk Conservatorium Brussel– Regentschapstraat 30, Brussel

Lunch

Schrijf in voor de lunch via het inschrijvingsformulier

Schrijf je hier in