Lancering LANDSCHAPSTEKENING Kunsten

01 okt 2019
Conferentie
Lancering Landschapstekening Kunsten

Vier samen met professionals uit het kunstenveld en het beleid de lancering van de Landschapstekening Kunsten en krijg een eerste introductie tot deze stand-van-zaken van trends en ontwikkelingen in het Vlaamse kunstenveld.

De Landschapstekening voedt de Strategische Visienota van de nieuwe cultuurminister, maar wil ook een referentie zijn voor het toekomstdenken in de sector.

Plaats & Tijdstip

Dinsdag 1 oktober, 16u
AMUZ, Kammenstraat 81, 2000 Antwerpen (Route)

Programma

Aanwezigen ontvangen een gedrukt exemplaar van de Landschapstekening.

15u30 — Ontvangst & Registratie

16u15 — De Landschapstekening samengevat (Kunstenpunt)

17u00 — Toelichting door Vlaams Architectuurinstituut (VAi), Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) en Vlaams Fonds voor de Letteren (VFL).

17u30 — Panelgesprek met Overleg Kunstenorganisaties (oKo), VVSG & DG Onderwijs & Cultuur (EU). Met bijdrages van kunstenaars Sarah Vanhee en Carolina Maciel de França.

17u45 — Receptie

19u30 — Einde

Wachtlijst

Er zijn 300 mensen ingeschreven, en de limiet van de locatie is daarmee bereikt. Je kan je wel inschrijven op de wachtlijst, die vanaf donderdag 26 september mondjesmaat wordt vrijgegeven na annulaties.

Over de Landschapstekening Kunsten

De Landschapstekening is een publicatie van Kunstenpunt in samenwerking met het Vlaams Architectuurinstituut, het Vlaams Audiovisueel Fonds en het Vlaams Fonds voor de Letteren. Blik hier terug op het voorbije traject. 

Meer informatie

Contacteer Simon Leenknegt.