KLANKBAD: inspiratie- en adviesdag voor artiesten

11 dec 2022
Trix Antwerpen

Zit je met een specifieke vraag rond bijvoorbeeld promo, financiën of boekings, of heb je nood aan wat feedback? Ga ten rade bij o.a. onze collega Ward Bosmans, hij is werkzaam op het vlak van (inter)nationale sectorondersteuning en promotie met klassieke muziek als expertise.

Breng je vraag mee naar het spreekuur, meld je tijdens KLANKBAD bij de balie en zij zorgen dat je bij de juiste expertise terecht kan.

Over

KLANKBAD is een inspiratie- en adviesdag voor álle artiesten. We smijten een hele dag de deuren van Trix open en dompelen je onder in de wondere wereld van alles wat met muziek te maken heeft. Krijg 1 op 1 advies van professionals, geniet van prikkelende live shows, maak je handen vuil met onze zeefdrukpersen, pitch je muziek of project bij straffe artiesten, ga voor de ontmoeting en laat je inspireren door kritische talks. Een dag die over de grenzen heen gaat: klassiek, pop, jazz, rock, hiphop, deze dag is er voor iedereen! 

KLANKBAD is een initiatief van de stad Antwerpen. Dit evenement wordt gedragen en georganiseerd door de brede Antwerpse muzieksector en mede mogelijk gemaakt dankzij de steun en liefde van De SingelDe Romahet Koninklijk Conservatorium AntwerpenFameusArenberg en Mathilde Luijten.

Info & inschrijven

  • van 13u tot 21u in Trix, Antwerpen
  • de hele dag en alle sessies zijn gratis toegankelijk. Schrijf je wel even in

Meer info over het event en de aanwezige experten