Hoe Kunstenpunt contacteren deze week? Ontdek hier alle maatregelen

Uit zorg voor de gemeenschap waarin we wonen en werken: Kunstenpunt annuleert zijn activiteiten tot en met 8 juni, om te helpen het corona-virus in te dijken. Kunstenpunt wil meewerken om de verspreiding van het virus Covid-19 tegen te gaan. Alle geplande activiteiten tot en met 8 juni worden geannuleerd, uitgesteld of (bij voorkeur) krijgen een andere invulling via online meetings.

Evenementen en bezoekersprogramma’s

Om de verdere verspreiding van het Coronavirus te beperken worden alle evenementen tussen 13 maart en 8 juni 2020 uitgesteld of geannuleerd. Indien je ingeschreven bent voor één van onze activiteiten, krijg je hierover een persoonlijke e-mail. Over activiteiten na 8 juni kunnen we nog niets zeggen, we wachten op richtlijnen van de overheid.

Heb je vragen over één van onze evenementen? Stuur dan een bericht naar info@kunsten.be.

Kunstenpunt contacteren tussen 13 maart en 8 juni

Het volledige team van Kunstenpunt werkt de komende weken van thuis uit. De kantoren zijn gesloten tot en met 8 juni. Je kan onze collega’s steeds bereiken via e-mail of telefoon (bekijk hier de lijst met adressen).

Probeer je ons te bellen, maar neemt er niemand op? In dringende gevallen kan je ook contact opnemen met de verantwoordelijke communicatie (Anneliese) via 0495/200453.

Bibiliotheek en vergaderzalen

Bibliotheek en vergaderzalen sluiten van 13 maart tot en met 8 juni.

Extra informatie over Covid-19 door het Departement Cultuur

Het Departement Cultuur, Jeugd en Media van de Vlaamse overheid heeft alle informatie ivm het virus op één website voor iedereen ter beschikking gesteld. Op deze website kan je ook een up-to-date vragenlijst terugvinden met veelgestelde vragen die relevant zijn voor collega’s uit de cultuursector.

Meldpunt freelancers State of the Arts/ SOTA

SOTA wilde zoveel mogelijk getuigenissen verzamelen om onze oproep tot steun van de verschillende Belgische regeringen kracht bij te zetten. Door je verhaal te delen zal duidelijk worden dat de toch al precaire positie van kunstenaars en kunstwerkers door de huidige gebeurtenissen nog verder verslechtert. Bekijk hier de resultaten.