Let me be your guide: This book like a book

Sofie Dederen (c) Still uit 'Favoriete boeken van' (c) Sander Tas

De online special This book like a book geeft een beeld van hedendaagse makers en uitgevers van kunstenaarsboeken in Vlaanderen via reportages, gesprekken, beschrijvingen van het (historisch) landschap, snapshots en essays.

This book like a book toont reportages met kunstenaars, vormgevers en uitgevers die een inkijk geven in hoe ze werken en wat kunstenaarsboeken voor hen betekenen. In ‘Het favoriete boek van’ verschijnt een breed spectrum van de wereld van het kunstenaarsboek met getuigenissen van kunstenaars, curatoren, uitgevers en galeristen.

Bovendien krijg je ook inzicht in het dynamische landschap van het kunstenaarsboek en zijn actoren: kunstenaars, vormgevers, uitgevers, distributeurs, werkplaatsen en hogescholen, boekhandels, kunstboekenbeurzen en kunstinstellingen.


Let me be your guide

Kunstenpunt maakt je wegwijs in het Vlaamse kunstenlandschap via online gidsen en thematische sites rond hedendaagse dans, podiumkunsten voor een jong publiek, fotografie, koormuziek in de 21ste eeuw …

De thema's van Kunstenpunt

Welke thema’s of dossiers onderzoekt en analyseert Kunstenpunt? Welke thema’s bepalen straks de toekomst van de kunsten in Vlaanderen en Brussel? Ontdek hier het overzicht.