Let me be your guide: Hedendaagse jazz

Belgische jazz is hot, hier en in het buitenland. Maar wie zijn de acts en artiesten die incontournable lijken en ook internationaal hoge ogen gooien?

 

In onze special over jazz lees je portretten van hedendaagse bands en muzikanten – geselecteerd door programmatoren en critici, verken je jazzvenues in Vlaanderen en Brussel, krijg je tips van kenners over hoe naar jazz te luisteren en beluister je een compilatie van hedendaagse tracks.

 

Belgianjazz.be is een initiatief van Kunstenpunt/Flanders Arts Institute en kwam tot stand in nauwe samenwerking met JazzLab Series, KAAP, Bozar, Ancienne Belgique, Flagey, Handelsbeurs en Nona, en met de steun van de Vlaamse overheid en SABAM For Culture.


Let me be your guide

Kunstenpunt maakt je wegwijs in het Vlaamse kunstenlandschap via online gidsen en thematische sites rond hedendaagse dans, podiumkunsten voor een jong publiek, fotografie, koormuziek in de 21ste eeuw …

De thema's van Kunstenpunt

Welke thema’s of dossiers onderzoekt en analyseert Kunstenpunt? Welke thema’s bepalen straks de toekomst van de kunsten in Vlaanderen en Brussel? Ontdek hier het overzicht.