Webinar: Innovatieve Partnerprojecten

Opleiding

Het Departement Cultuur, Jeugd & Media organiseert in samenwerking met Cultuurloket een webinar over de subsidielijn Innovatieve Partnerprojecten.

Met de subsidieoproep ‘Innovatieve partnerprojecten’ kunnen diverse culturele organisaties samenwerkingen aangaan met organisaties uit andere sectoren. Partnerprojecten openen voor de cultuursector vaak gesloten deuren naar andere sectoren en bieden de middelen en tijd om nieuwe onderwerpen en vraagstellingen te exploreren. Culturele organisaties treden uit hun comfortzone en verleggen samen met de partners, uit gekende of ongekende sectoren, hun grenzen. 

De projectsubsidie loopt maximaal drie jaar en bedraagt maximaal € 80.000 per project. De minister heeft een subsidie op het oog van ongeveer € 25.000 per jaar. Het betrokken project mag geen dubbele subsidiëring genieten en de eigen inbreng van de niet-culturele partner(s) bedraagt minimum 25% van de totale kosten.

De indiendatum voor de innovatieve partnerprojecten is 15 juli. Projecten mogen hierbij van start gaan van 1 december in het jaar van de indiening en maximaal drie jaar lopen.

Meer informatie over de subsidieoproep kan je hier HIER vinden.

Het webinar wodt georganiseerd op 7 mei van 14 tot 16u. Meer info over het programma en inschrijvingsformulier kan je HIER vinden.