Showcase voor ensembles op Chamber Music America

Oproep
Chamber Music America

Chamber Music America biedt de kans aan ensembles om een showcase van 20 minuten te spelen op de conferentie van 2021 in New York. Kamerorkesten kunnen er hun werk presenteren voor een internationaal publiek van professionals.

Voor wie

Professionele ensembles die vroege Oosterse en/of Westerse klassieke/hedendaagse, jazz of andere stijlen in ensemblebezetting spelen.

Voorwaarden

Inschrijven is gratis. Van de deelnemende ensembles wordt wel gevraagd dat ze lid zijn van Chamber Music America. Lees hier meer over de richtlijnen.

Achtergrond

Chamber Music America is de belangrijkste (en zowat de enige) bijeenkomst van professionals op vlak van kamermuziek in de VS.  Ruim 600 professionals (managers, agents, presentatoren, festivalmedewerkers, componisten, muzikanten, ensembles) van over de hele VS komen jaarlijks naar deze conventie in New York.  In diezelfde periode zijn er bovendien in New York nog een aantal internationale conferenties en festivals (ISPA, APAP, Under the Radar, Winter Jazz Fest) zodat een investering in aanwezigheid en deelname daar maximaal kan renderen.

Meer informatie