Schuilt er een Bewogen Fotograaf in jou?

Call
Linx+

Misschien stond je er nog niet bij stil, maar onze brooddoos geeft heel wat prijs over de samenleving waarin we leven. Anderhalve eeuw geleden, wanneer werkdagen van 12 uur geen uitzondering waren, streden arbeiders voor het recht op een deftig moment om te eten…

Hoe brengen mensen hun schafttijd vandaag door? Met een brooddoos vol lekkers of een pita, pak frieten of quinoasalade van om de hoek? Samen met de collega’s? In een luidruchtige refter of alleen voor de computer? Is de lunchpauze een moment van rust of eerder een bron van stress? Is die flexibel invulbaar of wordt die streng gecontroleerd? Wordt de pauze gebruikt om te bewegen, te leren of af te spreken met vrienden?

Hoe deelnemen?

Deze wedstrijd staat open voor alle amateurfotografen.

Stuur je foto’s in voor 1 mei 2023 via het formulier op https://linxplus.be/schafttijd/ OF stuur je foto’s via wetransfer naar karen.dick@linxplus.be. Vermeld daarbij je gegevens (naam, mailadres, gsm,…). Een korte uitleg bij je foto’s mag! Door je foto’s in te dienen ga je akkoord met het wedstrijdreglement.

Een professionele jury selecteert 20 laureaten. Je maakt kans op publicatie van je foto in RAUW, ons/hét magazine voor Sociale Fotografie. Er is een geldprijs voor plaats 1, 2 en 3. Je maakt ook kans op selectie voor de expo Boterhammen in de Stad 2023 in Brussel (in samenwerking met Amsab-ISG en Ancienne Belgique). Wedstrijd voor alle amateurfotografen met een sociaal bewogen blik.

Meer informatie

linxplus.be