Pairing is caring: vind je persoonlijke ondersteuningsfiguur

Call
The Gap Group Brussels, State of the Arts

Ben je een opkomende artiest die de complexiteiten van de lancering van je carrière in de kunsten navigeert? Voel je de noodzaak van begeleiding, ondersteuning en een gevoel van gemeenschap nu je deze reis aanvat? Een netwerk, subsidies, eerlijke kansen, goedkope werkruimtes, artiestenstatuut: hoe doe je het?

Wat

Via de open call Pairing is Caring koppelen The Gap Group Brussels en State of the Arts opkomende artiesten met een meer ervarene kunstenaar of een cultuurwerker, om zo kennis uit te wisselen bij de uitbouw van je carrière. Deze ondersteunende persoon kan je helpen met je individuele vragen met betrekking tot nieuwe contacten, subsidies, verloning, ruimtes, volgende stappen in je carrière, …

Samen beslissen jullie op welke manier en onder welke voorwaarden deze uitwisseling verloopt. Tijdens de matching day ontmoet je alle mogelijke ‘begeleiders’ voor een kort gesprek, waarna je gekoppeld wordt aan een van hen.

Voor wie?

Deze oproep focust op de disciplines van theater, performance, visuele kunsten, mediakunsten en multidisciplinaire praktijken.

Deelnemen

Interesse? Deelnemen kan via onderstaand formulier tot en met 1 juni.

Bij eventuele selectie, gaat ondersteuning naar degene die hier het meeste nood aan hebben. Wens je meer info of heb je vragen? Neem contact op met thegapgroupbxl@protonmail.com.

Inschrijven