Neem deel aan de workshop “the empowered artist” (mid-career)

Workshop
Sociaal Fonds Podiumkunsten

Workshop The Empowered Artist (c) Nattida-Jayne Kanyachalao

Hoe neem je je plek in als artiest binnen de podiumkunsten? Welke waarden zijn belangrijk voor jou? Hoe bewaar je een balans tussen werk en privé? Welke sterktes en troeven wil je graag in de markt zetten? Hoe bewaak je jouw grenzen?
Tijdens deze tweedaagse workshop biedt het Fonds Podiumkunsten via allerlei praktische tools een gids om jouw positie als artiest binnen de podiumkunsten te verkennen en in te nemen. Op de eerste dag gaan ze aan de slag met oefeningen om jezelf, je waarden en drijfveren beter te leren kennen.

Tijdens de 2e dag kijken ze naar communicatie, profileren en interactie. Hoe kan jij je op een authentieke manier profileren? Welke manier van communiceren en netwerken past bij jou? Hoe kan je sterkere professionele relaties uitbouwen?

Gedurende twee dagen focussen ze op persoonlijke vaardigheden, de zogenaamde soft-skills. Wat je leert is echter bekrachtigend. Hoe kan je als artiest zelf je loopbaan meer actief in handen nemen? Ze oefenen, wisselen uit en ondersteunen met praktische tips. Het uiteindelijke doel van deze workshop? Een dosis inspiratie en om zo de route die het best aansluit bij wie je bent en wat je wil bereiken te bepalen.

Meer informatie via deze website