Grensverleggers: grote en kleine artistieke projecten die de culturele samenwerking versterken tussen Vlaanderen en Zuid-Nederland 

Call
deBuren, Provincie Limburg, Provincie Zeeland en Provincie Noord-Brabant

Het fonds Grensverleggers ondersteunt initiatieven die de artistieke samenwerking versterken tussen Vlaanderen, Brussel, Nederlands Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Dien voor 31 december 2023 je aanvraag nog in – ook als je project in 2024 doorloopt.

Wat? 

Het fonds Grensverleggers ondersteunt grote en kleine artistieke projecten die de culturele samenwerking versterken tussen Vlaanderen en Zuid-Nederland. 

Hoe? 

Met financiële ondersteuning van Vlaanderen en de Nederlandse provincies Noord-Brabant, Limburg en Zeeland dragen we bij aan projecten die leiden tot duurzame verbanden tussen cultuurmakers uit Vlaanderen en één of meerdere van de betrokken Nederlandse grensprovincies.

Voor wie? 

Voor organisaties of personen met rechtspersoonlijkheid gevestigd in Vlaanderen, Brussel, of een van de grensprovincies met een artistieke partner aan de andere kant van de grens. 

Periode? 

Alle grensverleggersprojecten in 2023 of nog doorlopen in 2024

Hoe deelnemen?

Dien je projectaanvraag in!

Doe je projectaanvraag vóór 31 december 2023

Wil je meer duiding of info? Stuur dan een mailtje naar Sylvia van den Hurk of Luc Dewaele via grensverleggers@deburen.eu.

Meer informatie

Alles bekijken

Organisatie: deBuren, Provincie Limburg, Provincie Zeeland en Provincie Noord-Brabant