Begeleiding voor artiesten die werk zoeken

Steun
Actiris

Actiris heeft het plezier om de volgende projectoproep te lanceren: « Begeleiding van kunstenaars 2023-2026 ».

Het doel hiervan is om een globale begeleiding op te zetten voor artiesten die werk zoeken en zo hun inzetbaarheid en aantal activiteiten te vergroten. Onder inzetbaarheid verstaan we de capaciteit van de werkzoekenden om de nodige competenties te verwerven en te onderhouden om werk te vinden of om te diversifiëren binnen hun sector.

Het doelpubliek voor dit project voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Niet-werkende werkzoekende
  • Geldig ingeschreven bij Actiris
  • Gedomicilieerd in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest
  • Actief binnen de artistieke sector of wil artistieke projecten opstarten

Meer weten? Lees de info na op deze site.

Infosessie

Interesse? Kom naar onze infosessie op maandag 12 september (van 09u30 tot 11u30) in ons agentschap in Sint-Joost-ten-Node (Sterrenkundelaan 30, 1210 Brussel).

Schrijf je in ten minste 2 dagen voor de infosessie via Séverine Intini: sintini@actiris.be. Gelieve je naam en de naam van je organisatie te vermelden. Per organisatie zijn maximum 2 deelnemers toegelaten.

Alle documenten die worden voorgesteld tijdens deze infosessie (waaronder de FAQ) zullen vanaf 13 september beschikbaar zijn op de site van Actiris.

Je kandidaat stellen?

Iedere kandidatuur moet via het platform « My Actiris Partners » (MAP) ingediend worden, ten laatste op 10 oktober 2022 (voor middernacht). Hierna zal geen enkele kandidatuur aanvaard worden.Gelieve je kandidatuur op te stellen in Word en PDF (gescande versie van het gesigneerde origineel).
Ondervind je problemen op het platform? Dan kan je deze twee versies en hun bijlagen ook mailen naar appelspartenariats@actiris.be. Dit moet uiteraard ook vóór de deadline gebeuren.

De weerhouden aanvragen zullen vervolgens een subsidie ontvangen, binnen de mogelijkheden van de beschikbare budgetten.
Wil je je kandidaat stellen? Gelieve dan het aanvraagformulier in te vullen en in te dienen via het platform.

Meer weten?

Contacteer het Departement Partnerships van Actiris vóór de deadline: