Kunst & Cultuurhuis: Ontmoetingsmoment

17 nov 2022
NetwerkontmoetingOnline
Werkt jouw cultuurhuis soms samen met beeldende kunstenaars? Heb je zin om hierover uit te wisselen en bij te leren van andere collega’s?

Werkt jouw cultuurhuis soms samen met beeldende kunstenaars? Organiseren jullie af en toe een tentoonstelling? Heb je zin om hierover uit te wisselen en bij te leren van andere collega’s?

Op donderdag 17 november van 14u tot 16u organiseren Kunstwerkt, cult!, Kunstenpunt en BREEDBEELD een online ontmoetingsmoment voor cultuurhuizen die een tentoonstellingswerking hebben of hierop willen inzetten.

Wat staat er op het programma?

Tijdens kunst & cultuurhuis nodigen we jullie uit om met elkaar in dialoog te gaan over jullie expowerkingen. Het is de ideale kans om jullie vragen voor te leggen aan collega’s en om de tentoonstellingswerkingen van andere cultuurhuizen te leren kennen. Wat staat er op de agenda? Twee cultuurhuizen delen hun ervaringen met het organiseren van tentoonstellingen: hoe ze dit aanpakken, welke tips ze voor andere cultuurhuizen hebben en waar ze nog kansen zien. Gastsprekers van dienst zijn Jan Leconte (CC De Ververij in Ronse) en Griet Ivens (Ter Dilft in Bornem) die beiden heel wat ervaring hebben in hun vak.

Schrijf je hier in

Voor wie?

Cultuurhuizen met een tentoonstellingswerking of cultuurhuizen die hier graag meer op willen inzetten.

Praktisch

Donderdag 17 november van 14u tot 16u
De ontmoeting vindt online plaats

Vragen? Stuur ze naar info@cult.be