Nice to meet EU: Luxemburg & Andorra – nieuwe datum!

10 jun 2021
infosessieonline
Heb je ambities om in een ander Europees land te werken of een samenwerking op te zetten? EUNIC zet je op weg!

Wil je meer weten over het (internationale) cultuurbeleid in een ander Europees land of wil je een samenwerking opzetten? Kunstenpunt en EUNIC Brussels zetten je op weg!

Wat?

EUNIC is de naam van het overlegplatform van verschillende Europese culturele instituten en ambassades in Brussel. In een aantal online sessies – wekelijks op donderdag – stellen de verschillende leden zichzelf voor en geven ze vooral uitleg over wat ze voor jouw organisatie of artistieke praktijk kunnen betekenen.

Zo kunnen het Goethe Institut of The Finnish Cultural Institute je bijvoorbeeld helpen bij het zoeken van een partner in het kinder-en jeugdtheater, de klassieke muziek of fotografie? Ben je curator of programmator en wil je meer weten over het kunstenlandschap in Slowakije of Zweden? De ambassades en instituten delen graag hun netwerk en kennis.

Voor wie?

Deze online ‘Nice to meet EU’-kennismakingssessies zijn bedoeld voor kunstenaars, kunstwerkers en organisaties uit Vlaanderen en Brussel die al internationaal werken of die plannen hebben om met een bepaald land een samenwerking op te zetten en daarvoor een aanknopingspunt zoeken.

Waar & wanneer?

wekelijkse online sessie op donderdagnamiddag
nog tot 17/06 (behalve tijdens de schoolvakanties en op feestdagen)
14u – 15u30

Per sessie stellen 1 of 2 culturele instituten of ambassades zich kort voor. Dit gebeurt door de lokale medewerkers en/of experten uit de respectievelijke landen. De lijst met exacte data en deelnemers vind je binnenkort op kunsten.be. Daarna worden er break-out sessies gemaakt per discipline (podiumkunsten, beeldende kunsten, muziek) waarin je vragen kan stellen en meer in detail kan spreken.

Voertaal: Engels.

Vertegenwoordigers op 10/06

  • Luxemburg
  • Andorra

(Opgelet, deze sessie was eerder aangekondigd op 27/05 maar wordt verplaatst naar 10/06)

Schrijf in

Schrijf in via dit formulier

Meer informatie over EUNIC

eunicglobal.eu