Maak deel uit van ons nieuw netwerk voor oude muziek

06 jun 2023
NetwerkontmoetingConcertgebouw Brugge
Kom naar de opstartmeeting van ons nieuw netwerk voor oude muziek

Wat?

Samen met REMA en MAFestival start Kunstenpunt dit najaar een netwerk voor oude muziek, naar analogie met gelijkaardige netwerken die al bestaan binnen de nieuwe muziek, de folk en de jazz. Hiermee willen we een platform bieden voor uitwisseling en verbinding binnen de sector, de lijntjes tussen de spelers en organisaties kort houden, en de sector vertegenwoordigen tegenover beleidsvormers, specialisten, liefhebbers en het bredere publiek. 

Op 6 juni verzamelen we voor de eerste keer geïnteresseerden die deel willen uitmaken van dit netwerk, en het willen helpen trekken. Op deze eerste bijeenkomst brengen we iedereen samen die deel wil uitmaken van het netwerk en een solide basis wil leggen. Er zijn plannen voor eerste evenementen tijdens het MAFestival (04-13/08) en de REMA Summit (30/11-03/12) in Brussel en Brugge die we graag collectief willen bespreken. Verder zouden we graag beginnen met een mapping van de sector en van de noden van de sector.

Tijdens de ontmoeting horen we graag jouw input en ideeën over hoe dit netwerk zo veel mogelijk kan betekenen voor alle delen van de sector. 

Waar & wanneer?

dinsdag 6 juni 2023
15-17u30
Concertgebouw Brugge

Het einduur wordt voorzien om 17u30, waarna we iets gaan eten. Achteraf gaan enkele van ons door naar het publiek gesprek Er kwam een mening langs in Cactus in Brugge. Voel je vrij om ons te vervoegen.

Schrijf in

Schrijf je hier in als je er bij wil zijn,

Kan je er nu niet bij zijn, maar wil je graag betrokken worden? Laat het weten via ward@kunsten.be en we houden je op de hoogte.