Internationale netwerkontmoeting kinderkunsten tijdens bezoekersprogramma op Krokusfestival

12 feb 2018
Netwerkontmoeting
Internationale netwerkontmoeting kinderkunsten tijdens bezoekersprogramma op Krokusfestival

Theater froe Froe (c) Phile Deprez

Ben je een kunstenaar of gezelschap actief in de kinderkunsten? Maak kennis met internationale programmatoren en festivaldirecteurs tijdens een internationale netwerkontmoeting in Hasselt, georganiseerd door Kunstenpunt en Krokusfestival.

Van 9 tot en met 15 februari vindt de 21e editie van het Krokusfestival plaats in Hasselt. Naar goede gewoonte biedt het Krokusfestival opnieuw een programma van (internationale) kinderkunstenvoorstellingen en reflectiemomenten.

Jaarlijks zakken heel wat internationale bezoekers af naar Hasselt om het festival bij te wonen. Zo zijn er dit jaar delegaties uit Québec, Rusland, Tunesië en Noorwegen. Daarnaast worden bezoekers verwacht uit o.a. Nederland, UK, Denemarken, Duitsland, Italië, Frankrijk, Chili, Brazilië, India, Egypte, Zweden, Denemarken en Oostenrijk.

Op maandag 12 februari organiseren Kunstenpunt en Krokusfestival een netwerkmoment waarop internationale programmatoren en festivaldirecteurs beter kennis kunnen maken met Vlaamse gezelschappen en makers. Voor deze ontmoeting richten we ons expliciet op gezelschappen en kunstenaars die internationaal (willen) werken.

Opgelet: om zo veel mogelijk kunstenaars en gezelschappen de kans te geven om deel te nemen, kan per gezelschap/organisatie/kunstenaar slechts 1 persoon deelnemen. Omwille van de capaciteit zijn de inschrijvingen beperkt, dus reageer snel. 

Plaats & Tijdstip

Maandagavond 12 februari, van 17u30 tot 19u30
Borrelhuis, Witte Nonnenstraat 28, 3500 Hasselt

Opmerking: Kunstenpunt en Krokus voorzien broodjes, zodat je na afloop meteen naar een voorstelling kan.

Meer informatie

De netwerkontmoeting is onderdeel van een breder programma waarbij Kunstenpunt internationale programmatoren kinderkunsten introduceert tot de Vlaamse scene en haar spelers. In 2018 is er bijzondere aandacht voor expertise-uitwisseling tussen Vlaamse professionals en professionals uit Québec (CA) in het kader van het samenwerkingsverdrag tussen beide regio’s.