Infosessie Kunstendecreet

25 apr 2017
Werksessie

Op 15 mei 2017 kunnen project- en beursaanvragen worden ingediend binnen het Kunstendecreet.
Kunstenpunt organiseert op 25 april 2017 van 9u30 (onthaal) tot 12u30in Brussel een infosessie voor kunstenaars en organisaties die voor het eerst een aanvraag willen indienen binnen de nieuwe regeling van het Kunstendecreet.

De infosessie bestaat uit twee delen:

  • Presentatie: overzicht van o.a. de nieuwe en vernieuwde subsidielijnen met verduidelijking over het principe van zelfprofilering via functies en disciplines, over de manier waarop de kwaliteitsbeoordeling georganiseerd wordt en over de werking van het digitale platform KIOSK. Naast beurzen en projectsubsidies zullen ook de tussenkomst voor buitenlandse publieke presentatiemomenten, de residenties en de kunstenaarstoelage kort worden toegelicht.
  • Workshop: begeleiding door Kunstenpunt van kleine groepen deelnemers om aan de hand van concrete cases de verschillende subsidielijnen en het gebruik van functies en disciplines onder de knie te krijgen.

Plaats & tijdstip

Kunstenpunt, Ravensteingalerij 38, 1000 Brussel (vlakbij station Brussel-Centraal)
Dinsdag 25 april 2017
Onthaal om 9u30, start infosessie om 9u45, einde voorzien om 12u30

Taal

De hele sessie verloopt in het Nederlands. Een minimaal passieve kennis van het Nederlands wordt dus verondersteld. Anderstalige deelnemers kunnen op voorhand de Engelse presentatie online doornemen.

Meer informatie

Via deze link vind je alle nuttige informatie en links om een subsidieaanvraag voor te bereiden. Handig om door te nemen ter voorbereiding van de infosessie of om meteen mee aan de slag te gaan.