Individueel bezoekersprogramma Brussels Jazz Festival

17-19 jan 2018
Bezoekersprogramma
Individueel bezoekersprogramma Brussels Jazz Festival

Tijdens de tweede week van het Brussels Jazz Festival in Flagey brengt Kunstenpunt een selecte groep buitenlandse muziekprofessionals in contact met de Vlaamse en Brusselse jazzscene.

Op het Brussels Jazz Festival zullen Sam Tucker (booking agent bij Yuppies Music), Frank Van Berkel (de nieuwe programmator van het Bimhuis) en Jean-François Mondot (journalist bij het Franse Jazz Magazine) kennismaken met de bands Dans Dans, Sinister Sister en LABtrio.

De bezoekers werden uitgenodigd in samenspraak met het festival en de spelende muzikanten. Naast de concerten op het festival wordt er ook een dagprogramma op poten gezet met ontmoetingen, middagconcerten en lunches tussen de uitgenodigde professionals en de muzikanten.

Dit bezoek past in de reeks op maat gemaakte programma’s waarmee Kunstenpunt buitenlandse professionals in contact willen brengen met Vlaamse en Brusselse artiesten. Deze manier van werken bestond al langer in onze werking beeldende kunst en podiumkunsten maar wordt sinds 2018 ook op poten gezet voor muziek.

Meer informatie

Brussels Jazz Festival