Classical:NEXT 2020

18-21 mei 2020
Conferentie
Classical:NEXT 2020

De Belgische stand op Classical:NEXT 2019. Foto: (c) Eric van Nieuwland

Van 18 tot 21 mei vindt in Rotterdam opnieuw Classical:NEXT plaats, een internationale meeting voor klassiekemuziekprofessionals met een conferentie, een beursgedeelte en een showcaseprogramma. Kunstenpunt zal opnieuw samen met Wallonie-Bruxelles Musiques (WBM) de aanwezigheid van de Belgische klassiekemuzieksector coördineren.

Classical:NEXT is de belangrijkste internationale bijeenkomst voor de vernieuwing van klassieke muziek in Europa. Op de vorige editie waren 1.300 professionals uit 45 landen aanwezig, afkomstig uit alle soorten branches (programmators, label managers, artiesten, distributeurs, publishers, media en meer). Zoals elk jaar is ook Kunstenpunt te vinden op Classical:NEXT.

Mee met Kunstenpunt?

Net als de voorbije jaren kan je dankzij Kunstenpunt aan een voordelig tarief deelnemen aan Classical:NEXT. Binnenkort vind je hier meer info over hoe je van dit tarief kan genieten. Meer info? Contacteer Stef Coninx.

Kan je niet wachten om een ticket te kopen? De Smart Rate (€320) loopt nog tot 17 januari. Daarna worden de toegangsprijzen trapsgewijs duurder. Bekijk het overzicht met tarieven en kortingen.

Meer informatie

classicalnext.com

Contact

Stef Coninx