Belgische showcases op The Great Escape 2019

09-11 mei 2019
Conferentie
Belgische showcases op The Great Escape 2019

blackwave. (c) Monday Agbonzee Jr.

Van 9 tot 11 mei 2019 vindt in Brighton opnieuw The Great Escape plaats, het grootste showcasefestival in het Verenigd Koninkrijk.

Tijdens dit festival geven jaarlijks enkele honderden bands het beste van zichzelf in tientallen clubs en zalen van Brighton voor een publiek van muziekprofessionals. Voor de editie van 2019 is alvast Blackwave. bevestigd. Naast de vele optredens vormt ook het conferentiegedeelte een aantrekkingspool voor muziekprofessionals.

Kunstenpuntkorting

Vlaamse en Brusselse muziekprofessionals die via Kunstenpunt een delegate pass kopen, krijgen 10% korting op het actueel geldende tarief. (Opgelet: naarmate het festival nadert stijgen de prijzen.) Laat van je horen bij indien je hier gebruik van wil maken.

Speel een showcase op The Great Escape

Wil je Blackwave. vervoegen en zelf ook een showcaseoptreden geven? Je kan je kandidaat stellen tot 11 februari 2019 via deze link. Alle aanvragen worden geëvalueerd door het programmatieteam van het festival.

Kunstenpunt zal opnieuw aanwezig zijn om samen met Wallonie-Bruxelles Musiques en Sabam for Culture de geselecteerde Belgische bands te ondersteunen onder een Belgium Booms-campagne.

Meer informatie

belgiumbooms.be
greatescapefestival.com

Poppunt en de niet-klassieke muziekwerking van Kunstenpunt worden ondergebracht in één aanspreekpunt voor de niet-klassieke muziek. De nieuwe organisatie maakt een doorstart in het najaar van 2019.