GEANNULEERD/ Classical:NEXT 2021

27-30 sep 2021
ConferentieDe Doelen, Rotterdam

Omwille van de coronamaatregelen in Nederland werd dit evenement geannuleerd. Classical:NEXT 2022 zal volgend jaar plaatsvinden in Duitsland van 17 tot 20 mei 2022.
Van 27 tot 30 september vindt in Rotterdam opnieuw Classical:NEXT plaats, een internationale conferentie voor klassiekemuziekprofessionals met een beursgedeelte en een showcaseprogramma. Kunstenpunt zal samen met Wallonie-Bruxelles Musiques (WBM) de aanwezigheid van de Belgische klassiekemuzieksector te vertegenwoordigen.

De Belgische stand is niet alleen een etalage voor muziek uit België, maar ook een ontmoetingsplek waar deelnemers nieuwe contacten kunnen leggen en informatie kunnen uitwisselen. Kunstenpunt & WBM zorgen voor de coördinatie, extra communicatie rond de vertegenwoordiging en promotionele ondersteuning.

Neem dankzij Kunstenpunt met korting of financiële steun deel aan Classical:NEXT 2021

1. KORTING

Net als de voorbije jaren kan je dankzij Kunstenpunt aan een voordelig tarief deelnemen aan Classical:NEXT: vraag hiervoor de speciale inschrijvingscode aan via classicalnext@kunsten.be.

Wacht niet te lang om een ticket te kopen – de SUMMER Rate (€370) loopt nog tot 30 juli. Daarna worden de toegangsprijzen trapsgewijs duurder. Bekijk het overzicht met tarieven en kortingen.

2. FINANCIËLE STEUN

De voorbije periode was erg moeilijk voor vele kunstenaars, kunstorganisaties en muziekbedrijven. Daarom zal Kunstenpunt onder bepaalde voorwaarden een extra financiële ondersteuning geven aan wie dit jaar met ons meegaat naar Classical:NEXT:

  • € 250 per ingeschreven persoon voor wie géén werkingssubsidie ontvangt
  • € 150 per ingeschreven persoon voor wie een werkingssubsidie ontvangt van minder dan € 150.000

Kom je voor deze extra financiële ondersteuning in aanmerking? Neem dan na je inschrijving contact op met Stef Coninx.

Meer informatie

classicalnext.com
Stef Coninx