Sluit je aan bij Kunstenpunt op WOMEX 2018

Black Flower speelde een showcase op Womex 2017

Van 24 tot 28 oktober 2018 vindt de 25e editie plaats van WOMEX, wereldwijd de belangrijkste internationale conferentie, beurs en showcasefestival voor wereldmuziek, folk, etnische muziek en aanverwante genres. Dit jaar werd gekozen voor het Spaanse Las Palmas de Gran Canaria als gaststad. Wie aansluit bij de overkoepelende beursstand van Kunstenpunt en Wallonie-Bruxelles Musiques krijgt een korting van € 50 op het registratiegeld. De deadline voor dit voordeeltarief is 22 juni.

Programma

WOMEX is dé ontmoetingsplaats voor muziekprofessionals uit alle windstreken. Het omvat een beursgedeelte, een conferentiegedeelte en maakt ook ruimte voor showcases van groepen en documentaires of muziekfilms.

Kunstenpunt en Wallonie-Bruxelles Musiques coördineren samen de Belgische vertegenwoordiging met het inrichten van een ‘Belgische straat’, het organiseren van een netwerkmoment en extra promotionele ondersteuning indien er een Belgisch project wordt geselecteerd voor een showcase. Voor komende editie is nog geen programma bekend.

De totale Belgische groepsstand bestaat uit 7 standmodules van 2 x 3 m voor het hosten van de almaar groeiende groep Belgische delegates. De stand fungeert als ontmoetingsplaats waar de delegates promotiemateriaal kunnen verspreiden en afspraken maken.

Wie zich bij Kunstenpunt & WBM aansluit om op de stand te worden vertegenwoordigd, krijgt van WOMEX een korting van € 50 op het normale inschrijvingstarief. Wil je van dit voordeeltarief gebruik maken? Vraag dan de instructies en de speciale code op bij Lobke Aelbrecht.

Overzicht tarieven: 

SMART RATE 245€ + BTW tot 22 juni 2018
GUIDE RATE 285€ + BTW tot 17 augustus 2018
LATE RATE 310€ + BTW tot 28 september 2018
SPRINT RATE 325€ + BTW tot 19 oktober 2018
WALK UP RATE 345€ + BTW 27 oktober 2018

(Let wel: BTW is 27% lees meer op de Womex website)

Meer informatie

Lobke Aelbrecht
womex.com