Podiumprogrammator? Neem deel aan het professioneel programma rond het Bâtard-festival

Jaha-Koo, Lolling and Rolling (Bâtard 2015)

Van dinsdag 31 oktober tot en met zaterdag 4 november 2017 vindt het Bâtard-festival voor de veertiende keer plaats in en om de Brusselse Beursschouwburg. Bâtard is een jaarlijks festival met werk van een nieuwe generatie van internationale, getalenteerde kunstenaars. Van 1 tot en met 3 november organiseren Kunstenpunt en Bâtard in samenwerking met een aantal partners overdag een bezoekersprogramma voor buitenlandse en Belgische programmatoren.

Programmatoren die interesse hebben om deel te nemen, kunnen zich één dag of voor de hele duur van het bezoekersprogramma bij ons aansluiten. Kunstenpunt draagt de kosten voor het middag- en avondmaal, en voor de tickets van de voorstellingen die je wenst te zien. Wie wil deelnemen, vragen we om dit formulier in te vullen voor 20 oktober.

Programma

Bezoekersprogramma

Dag 1 – een bezoek aan de WTC-toren en een meet-and-greet met kunstenaars, een bezoek aan Decoratelier Jozef Wouters
Dag 2 – een bezoek aan Extra City Kunsthal en wp Zimmer, beide in Antwerpen
Dag 3 – een bezoek aan Pianofabriek Kunstenwerkplaats met presentaties van kunstenaars, in samenwerking met Caravan Productionen Hiros

Lichte wijzigingen aan dit programma zijn mogelijk.

Voorstellingen

Tijdens deze editie van Bâtard is werk te zien van Oneka Von Schrader – She, Ogutu Muraya – Because I always feel like running, Caroline Creutzburg – Nerve Collection, Oliver Zahn – Situation mit ausgestrecktem Arm, Dounia Mahammed – w a t e r w a s w a s s e r, Anne Lise Le Gac & Élie Ortis – Le Grand Mal, Nowy Teatr – Jeden Gest, Emilie Charriot – King Kong Theory, Ruben Desiere – La fleurière, Bryana Fritz & Henry Andersen – Slow Reading Club, Max Pairon – Creatie, Augustas Serapinas – Creatie,  en Linda Blomqvist – The Sound.