Herman Schueremans krijgt allereerste Sector Lifetime Achievement Award op de MIA’s

Herman Schueremans krijgt op donderdag 2 februari de allereerste Sector Lifetime Achievement Award op de jubileumeditie van de Music Industry Awards of MIA’s. Met deze award brengen VRT en Kunstenpunt hulde aan een persoon of organisatie die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de ondersteuning en ontwikkeling van de Vlaamse muzieksector. De Sector Lifetime Achievement Award zal worden overhandigd door Vlaams minister Sven Gatz.

Herman Schueremans is gekend als concert- en festivalpromotor. Hij staat aan het hoofd van Live Nation Belgium, de Belgische afdeling van ‘s werelds grootste live-entertainmentbedrijf, goed voor meer dan 180 concerten en festivals per jaar. Zijn vlaggenschip Rock Werchter is een internationaal begrip en kreeg al talloze bekroningen van artiesten en tenoren uit de muzieksector.

“Muziek verenigt” is het belangrijkste motto van Schueremans. Ter ere van de tiende editie van de MIA’s wordt hij met de Sector Lifetime Achievement Award gehuldigd voor zijn uitzonderlijke bijdrage aan de ontwikkeling van de Vlaamse – en Belgische – muzieksector.

Meer informatie

een.be/mias