Geef mee vorm aan het vernieuwde International Theatre Institute (ITI)

International Theatre Institute (ITI) is een wereldwijde podiumkunstenorganisatie, opgericht in 1948 in de schoot van UNESCO.

De organisatie heeft als doel om internationale uitwisseling en kennisdeling te bevorderen en telt wereldwijd een honderdtal nationale centra die lid zijn. Binnen ITI bestaan verschillende comités, o.a. voor dans, muziektheater, theaterauteurs en jonge makers. Tweejaarlijks organiseert ITI een ‘wereldcongres’. De meest recente vonden plaats in Jerevan (Armenië) en Xiamen (China).

ITI Vlaanderen werd opgericht in 1952 en kende een lange en rijke geschiedenis. De oudere generatie vindt echter dat de tijd rijp is om de fakkel door te geven aan een nieuwe generatie. Daarom deze oproep; wie heeft zin om mee vorm te geven aan ITI Vlaanderen? Er zijn nog geen plannen, alles ligt open.

MEER INFORMATIE

Wie zin heeft om mee te brainstormen, kan een mailtje sturen naar Saar Fivez. Initiatiefnemers zijn Guy Coolen, Gino Coomans, Marijke De Moor, Saar Fivez, Mark Hermans, Kathleen Treier en Jaak Van Schoor.

Je leest: Geef mee vorm aan het vernieuwde International Theatre Institute (ITI)