Tweejarig groepstraject voor fotografen die willen doorgroeien in hun artistieke praktijk

Call
mentormentor

Mentormentor is een klankbord voor fotografen. Met reviews, trajecten één op één, groepstrajecten, masterclasses en publicatie begeleiding biedt het ondersteuning aan fotografen die willen doorgroeien in hun artistieke praktijk. Ze worden op een persoonlijke en kritische manier, individueel of in groep, uitgedaagd en opgevolgd en krijgen kansen om met hun werk naar buiten te komen

Wat?

TRAJECT 05 is het tweejarig groepstraject van mentormentor en richt zich tot fotografen die willen doorgroeien in hun artistieke praktijk. De groep komt maandelijks bijeen voor feedback en het uitwisselen van ervaringen, om zo het eigen werk te versterken. Mentormentor wil een veilige plek bieden, waar ruimte is voor twijfels en vragen, waar groei hoger op de agenda staat dan succes. Je werkt twee jaar op eigen tempo aan je persoonlijk project en wordt daarin uitgedaagd en intensief opgevolgd. Je kunt verder werken aan een lopend project of een nieuw opstarten. Het traject eindigt met een expo.

Hoe aanmelden?

Als je graag deel uitmaakt van TRAJECT 05 kan je je hier aanmelden en word je uitgenodigd voor een kennismaking. Aanmelden kan tot 5 november.

TRAJECT 05
. van januari 2024 tot december 2025, twee jaar
. maandelijks, volgens de beschikbaarheden van de groep
. in het atelier van mentormentor, Coupure 308, 9000 Gent

Meer informatie

Heb je nog vragen of twijfels? Aarzel dan niet om contact op te nemen via anjahellebaut@mentormentor.be of 0478 949 330.

mentormentor.be