Toon jouw werk tijdens Bring Your Own Beamer 2024

Call
KAKSA DKO en VJBooking

Ontdek de kracht van visuele creativiteit tijdens Bring Your Own Beamer 2024, waar jouw artistieke expressie in de schijnwerpers staat! Op 2 februari 2024 bundelen KASKA DKO en VJBooking opnieuw hun krachten voor dit unieke evenement in Antwerpen.

Wat is BYOB?

BYOB is een gratis evenement dat een podium biedt aan kunstenaars en liefhebbers van visuele kunst. Verlies jezelf in een wereld waar (audio-)visuele installaties tot leven komen. Kunstenaars delen hun creaties, variërend van VJ-sets, mappings, video’s, AR en VR tot animaties, door hun eigen projector of installatie mee te brengen naar de locatie. Het BYOB non-profit concept staat garant voor gratis toegang voor zowel bezoekers als kunstenaars, waardoor een bruisende sfeer ontstaat waarin creativiteit en verbinding centraal staan.

Hoe deelnemen?

Schrijf je eenvoudig in via het formulier op de website en deel jouw project en technische specificaties met ons. Na inschrijving ontvang je een bevestiging en verdere details over de opbouw van je installatie. Inschrijven kan tot en met 20 januari 2024.

Workshops voor verdieping

Iedere dinsdag van januari kun je deelnemen aan boeiende workshops bij KASKA DKO. Ontwikkel bijvoorbeeld vaardigheden in projectiemappings of maak loops in After effects als een pro! Deelname is gratis, inschrijven kan binnenkort via de website. De
workshops vinden plaats in de academie: Blindestraat 35 te Antwerpen (2000).

De avond zelf

BYOB creëert een ontspannen en inspirerende setting waarin origineel werk ontdekt kan worden en nieuwe connecties kunnen ontstaan. Het evenement is vrij toegankelijk, met de deuren die om 19u openzwaaien voor het publiek. Kunstenaars kunnen zich ruim voor aanvang installeren.

Dit event wordt georganiseerd door KAKSA DKO en VJBooking. Bring Your Own Beamer is een non-profit concept van Rafaël Rozendaal.

Meer informatie

bringyourownbeamer.com