Stel je kandidaat voor de Prijs van de MAKERS

Prijs
Gemeente Maldegem

Wat?

Met deze wedstrijd wil gemeentebestuur Maldegem een platform bieden aan (lokale) beeldende kunstenaars om met hun werk naar buiten te treden. Deze tweede editie staat volledig in het teken van REMAKE. Deze open call moet resulteren in een bijzondere groepstentoonstelling op diverse locaties in Maldegem-centrum van 19 juni tot en met 26 juni 2022 tijdens het Festival van de MAKERS.

Een professionele jury maakt een selectie van de meest sprekende werken, die dan in de tentoonstelling op verschillende locaties in Maldegem-centrum zal worden getoond. Uit alle geselecteerde werken zullen ook een aantal laureaten worden gekozen, die zo een mooie geldprijs in de wacht kunnen slepen.

Voor wie?

De wedstrijd staat open voor iedereen, vanaf 16 jaar.

Hoe deelnemen?

Binnen de wedstrijd mag iedere deelnemer één werk (een samenhorend paar of reeks wordt gevat in één beeld) indienen tot en met 25 april 2022 om middernacht. In het inschrijvingsformulier kan je één afbeelding van je werk uploaden. Als je een video indient, bezorg je ons een still van je video en de link naar een videofragment dat maximaal 3 minuten duurt.

Motiveer bij je inzending kort (maximaal 2000 tekens, ongeveer een halve A4) waarom je voor dit werk kiest en wat voor jou de link is met het opgelegde thema REMAKE. Je kan je werk en motivatie uploaden via www.maldegem.be/aanmelden-prijs-van-de-makers.

Wie een link naar een videofragment doorgeeft, kan in zijn motivatie eventueel ook een link naar een volledig videowerk plaatsen. Dit volledige werk zal pas bekeken worden na de eerste selectie.

Meer informatie over de toegelaten disciplines, de indien- en selectieprocedure en de timing lees je hier.