Stel je kandidaat voor de dag van de maker

Oproep
Het Theater Festival

Wat?

Met de Dag van de Maker bieden Circuscentrum, Dag van de Dans, detheatermaker en Het TheaterFestival de gelegenheid om samen om een dag lang met elkaar aan de slag te gaan. Om samen te zweten en te denken / te denken en te zweten. Elkaar te ontmoeten, te bevragen, samen uit te proberen. En zo elkaar te vinden…of niet?

Op deze dag willen we vooral bruggen bouwen. We dagen makers uit om over het muurtje van de eigen discipline heen te kijken. Wat kunnen theatermakers leren van circusartiesten en omgekeerd? Waarin verschilt de taal van een danser van die van een acrobaat? 

Het thema van deze eerste editie is ‘Going solo’. Alleen werken kan een bewuste keuze zijn, maar was de afgelopen jaren soms ook de enige optie. Tijdens de Dag van de Maker creëren we ruimte om op op een veilige manier hierover in dialoog te gaan.

Voor wie?

Een maker uit dans, theater, circus of een andere performatieve discipline. Ze zoeken creatievelingen die een gesprek aan willen gaan, zowel in woorden als in daden. Tijdens Het TheaterFestival maken ze tijd voor een uitwisseling tussen makers met verschillende (artistieke) achtergronden, leeftijden en ervaringen.

Hoe deelnemen?

Stuur ten laatste op 21 juni   een motivatiebrief van max 1A4 of videoboodschap van max 3 minuten naar info@theaterfestival.be, waarin je je motivatie tot deelname aanhaalt en enkele vragen formuleert waar jij graag rond zou werken. Voeg ook een klein biootje of CV toe waaruit jouw achtergrond, expertise en unieke skills blijken! In juli laten we je weten of je bij de gelukkigen zit.

Meer informatie

klik hier