Stel een project voor voor de Arstenaalsite in Gent

Oproep
Cultuurplatform Arsenaal.Site

Wil je een activiteit of project laten plaatsvinden of ontplooien op de Arsenaal.Site in Gent?

Ons Cultuurplatform Arsenaalsite krijgt vorm, en we try-outen momenteel tot 9 oktober op de site met tal van activiteiten. Meer info op www.arsenaal.site Kom al eens een kijkje nemen! WELKOM!

Omwille van de coördinatie van deze maand, kunnen we nog niet direct antwoorden op jullie vragen voor initiatieven in de toekomst (vanaf lente 2023). Bovendien zijn we met de eigenaar aan het onderhandelen over de duurtijd van onze culturele invulling, zodat we in 2023 aan een volwaardige invulling kunnen bouwen.

In tussentijd verzamelen we wel alle input van jullie vragen tot samenwerking, en komen dan eind oktober / november bij jullie terug. We zullen dan ook een concreter beeld hebben van wat, wanneer en hoe we een divers programma kunnen samenstellen en samenwerkingen voor een langere termijn kunnen inplannen.

Heb jij een voorstel?

Gelieve dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Je antwoorden geven ons een beter beeld van je organisatie en hoe je organisatie, activiteit, of project zich binnen het Cultuurplatform op de Arsenaalsite positioneert.

Alleszins bedankt voor jullie vraag, en we doen er alles aan om van Arsenaal.Site een bruisende culturele plek te maken.

Dank voor begrip,
Emile, coördinator & team Cultuurplatform Arsenaal.Site