Speel mee in een afstudeervoorstelling van de Toneelacademie Maastricht

Auditie
Student Toneelacademie Maastricht

Denk jij soms ook dat je leven er volledig anders had uitgezien als je op dinsdagochtend 8 juli 2011 een gele in plaats van een groene trui had aangedaan? Of als je op een regenachtige zondag in april 2014 naar links was gegaan in plaats van naar rechts? Of als je gisteren ja had gezegd in plaats van nee? Of eergisteren nee in plaats van ja?

Wat?

‘Herberg Almayar’ gaat over een verlaten oord aan de rand van de oceaan waar de tijd lijkt stil te staan. Het is een wereld waarin niks anders gebeurt dan het gras dat ritselt, een hond die zich achter de oren krabt en de wind die waait. Verder niks… Tot de wind een deur openwaait, heel zachtjes, zodat de deur op een klein kiertje staat. En door dat kiertje sijpelen de verhalen, verhalen over wathad kunnen zijn.

Voor mijn afstudeervoorstelling aan Toneelacademie Maastricht ga ik aan de slag met het boek ‘Oceaan van een zee’ van Alessandro Baricco. Hiervoor ben ik op zoek naar spelers/acteurs/bewegers (m/v/x) die graag vanuit improvisatie werken en niet bang zijn om via groot en/of fysiek spel deze wereld tot leven te brengen.

Heb jij goesting om mee in het verhaal van deze herberg te duiken? Ga je mee kopje onder in de woelige oceaan? Verdwaal jij mee in wat had kunnen zijn?

Voor wie?

Iedereen die goesting en tijd heeft.

Waar?

Repetitielocatie in Antwerpen (locatie n.t.b.)
Voorstellingen op STORMKOP (Droogdokkenweg, Antwerpen)

Wanneer?

Auditie: zondag 10 september van 13u tot 16u in Antwerpen (locatie n.t.b.)

Repetitieperiode: 

  • september-november op donderdagavonden van 19u tot 22u
  • januari-maart op donderdagavonden van 19u tot 22u
  • april meerdere repetities in de week, ook overdag in de paasvakantie

Voorstellingen: vrijdag 26 april (première), za 27 april en zo 28 april

Aanmelden voor de auditie:

Meedoen kan door te mailen naar: herbergalmayar@gmail.com. Vermeld je naam, leeftijd, woonplaats en waarom je graag meespeelt.

Er is geen vergoeding beschikbaar.