Performers voor voorstelling ism Zinnema

Oproep
Lotte Suvée / Zinnema

Wat?

Lotte Suvée, een performance artieste, maakt in samenwerking met Zinnema de voorstelling, a l u n e over de spanningsboog tussen night life culture, klassieke muziek en theaterconventies. DJ en composer Sara Dziri maakt de muziek voor de voorstelling Lodewijk (Lolo) van Dijk is mede danser en maker van het stuk. Margherita Scalise (Ultima Vez) is dramaturg.

Ze werken rond vragen over het verschil tussen zogenaamde high culture vs low culture die haaks staan op een collectief dieper fundament; de urgentie om samen te dansen.

Voor wie?

Lotte zoekt nog denkers, dromers, clubbers, performers, dansers, sprekers en twijfelaars voor workshops en brainstorms.

De ervaringen uit de fysieke workshop worden besproken in de brainstorms / think tanks met inbreng van ieders specifieke kennis en ervaring rond de boven omschreven thema’s. Iedereen is welkom op 28/11 en 5/12 om 15u in Zinnema. Vanaf 12/12 starten we met meer intensieve repetities die opbouwen tot een voorstelling.

Doorstromen naar de intensievere repetities wordt bepaald in overleg met het artistieke team maar het belangrijkste voor ons is het samenwerken met mensen die geïnteresseerd zijn in het onderzoeken van de collectieve drang om te dansen (in het ‘donker’) of het nu op het podium is of in een club. Meer uitgebreide informatie over de regie en inhoud van het project zal ook gegeven worden tijdens de workshops.

De voorstelling zal spelen op 4 en 5 maart 2022 in Zinnema. De vorm van de voorstelling zullen we samen bepalen. Nog niets staat vast, al weten we wel dat we iets willen brengen dat zowel een feest als een voorstelling kan zijn, iets dat in een club maar ook in het theater kan spelen.

Hoe deelnemen?

Stel je kandidaat via info@lottesuvee.be