New Course: Stel je kandidaat voor een residentieprogramma in Finland

Residentie
Arteles Creative Center, Finland

Arteles Creative Center organiseert jaarlijks vier residentieprogramma’s die samen meer dan 120 kunstenaars per jaar verwelkomen. De residentieprogramma’s brengen creatieve geesten en professionals van over de hele wereld samen, uit alle domeinen van de kunsten. Ze ontvangen meestal 12-13 kunstenaars per maand, in zorgvuldig geselecteerde multidisciplinaire groepen. De residentieperiodes duren gemiddeld 1-3 maanden.

Praktische informatie

Programmaduur: een periode van 1 maand in april / mei 2022

Deadline voor aanmeldingen: 13 januari 2022 

New Course is een begeleid residentieprogramma voor de persoonlijke groei van kunstenaars, performers en creatieve professionals. Het programma is ontworpen om de creatieve praktijk en de routines van kunstenaars uit te breiden en te verbeteren door middel van nieuwe samenwerkingsmethoden en professionele begeleiding. Het programma helpt kunstenaars hun eigen rituelen op te zetten en begeleidt hen naar de beste praktijken.
Het programma wordt begeleid door Dr Margi Brown Ash (Australië), een professionele samenwerkende creatieve coach, therapeut en bekroond theaterregisseur.

Het programma omvat creatieve workshops, impulstraining, gesprekken, één-op-één begeleiding, begeleide meditatie, yoga, natuurexcursies, vrijheid voor creatie, etc….

Meer informatie via deze website