Kip van Troje zoekt acteurs en kunstenaars

Auditie
Kip van Troje

Wat?

Kip Van Troje is een professioneel, ongesubsidieerd theatergezelschap. Wij bieden kinder- en familievoorstellingen aan. Ook volwassenenvoorstellingen en poëzielezingen sieren ons programma. Daarnaast hebben wij ook straattheater, kindergrime, kinderanimatie en bedrijfsanimatie op het menu staan.

Onze voorstellingen worden stuk voor stuk gekenmerkt door de sterke betrokkenheid met het publiek. Bovendien werken we innoverend, pedagogisch en creatief. Mede door de muziek- spel- en lichttechniek zijn onze voorstellingen stuk voor stuk laagdrempelig. Zo willen wij niet beleren, maar inspireren!

Voor wie?

Bij Kip scharrelen er medewerkers tussen 17 en 69 jaar rond. Spelers die nog studeren, die parttime of fulltime werken, gepensioneerden die nog speel-tijd over hebben, freelancers uit bonte kringen, of andere creatieve zelfstandige duizendpoten. Amateur, semi-pro of professioneel: EI-dereen welkom.

Kip van Troje zoekt:

1/ ACTEURS – spelers

Van amateur tot professioneel of ertussen, van jongere tot senior, van hij en x en zij: als de speelkriebel er maar is! Zin in straattheater? Een rol als Paashaas, zwarte of roetpiet? Woordkunst als Droomlakei of gelijkaardigs theatraal? Van circustoeren tot kakelend kinderspel: heel veel is mogelijk. De nieuwe speelvogels die wij zoeken hebben geen circusskills nodig, extravert zijn en niet verlegen in/voor/met een publiek is al een mooi pluspunt.

Ook spelers uit amateurtheater of met een stevige jeugdbewegingsbagage zijn welkom in ons nest.

2/ KUNSTENAARS – animatoren, creatievelingen, hobbyisten

Met of zonder kunstonderwijs-academie-of-gelijk(w)aardig-ervaring. Als de drang naar creëren er is, helpen wij jou heel graag verder op pad. Kip van Troje zoekt creatieve talenten die een passie hebben voor bloemschikken, knutselen, schilderen, creatief werken met jong en oud… Zin om van jouw hobby een fijne bijverdienste te maken? Hap toe!

We voorzien een interne opleiding, kostuums, decor, speelattributen, werkmaterialen, verzekering, vergoeding, begeleiding, al het andere praktische en vooral: opdrachten vol fijn samenspel en theaterplezier! Meewerken kan op freelancebasis – eigen facturatie, met interim-contract, via artistieke prestatie of studentencontract.

Hoe deelnemen?

Kom naar de AUDITIE op zondag 5 maart – (h)aanmelden kan tot 24.02.23
Jouw cv met fotomateriaal is welkom via kip@kipvantroje.be tine@tinehofman.be

Meer informatie

Ontdek Kip van Troje ook via www.kipvantroje.be of www.facebook.com/Kipvantroje
Meer info nodig? Kakel ons op! 0478/37.45.34 Tine Hofman