Jonge kunstenaar? Begeleid jongeren tijdens de Kunstfabriek

Oproep
das Kunst

Wat?

De Kunstfabriek van das Kunst is een creatieve kampformule in Antwerpen, Gent of Kortrijk voor kinderen of tieners. Zonder vooraf vaststaand resultaat werken deelnemers hier in begeleide vrijheid artistiek met low-, mid- en high tech materialen. Ze worden hier professioneel in begeleid door jonge kunstenaars.

Om deze kampjes te begeleiden zoekt das Kunst artistieke vrijwilligers en freelance begeleiders:

artistiek vrijwilligers

Heb je een passie voor kunst en cultuur, een hart voor projecten met kinderen en jongeren en goesting om mee te werken in een cultuureducatieve organisatie? Dan kan je als artistiek vrijwilliger aan de slag in onze kunstprojecten in Gent, Kortrijk of Antwerpen. Wij bieden je een fijne tijd, leerkansen met een professioneel artistiek begeleider, professionele ondersteuning en een vrijwilligersvergoeding. Meld je hier aan als artistiek vrijwilliger.

freelance artistiek begeleiders

Heb je een professionele opleiding als kunstenaar afgerond en heb je kennis van, en ervaring met, cultuureducatieve projecten met kinderen en jongeren? Dan kan je als freelance artistiek begeleider aan de slag in onze kunstprojecten in Gent, Kortrijk of Antwerpen. Wij bieden je een fijne tijd, een professionele omkadering en een gepaste professionele verloning. Meld je hier aan als freelance artistiek begeleider.

Hoe deelnemen?

Meer informatie

daskunst.be