Horst Festival biedt werkruimte aan creatievelingen en kunstenaars

Werkruimte
Horst Arts and Music

Ben je een creatieve maker of kunstenaar die ruimte nodig heeft? Vestig je atelier op Asiat Park, de bruisende nieuwe stedelijke hub nabij Brussel! Samen met Horst Arts & Music en .TheWorkshop transformeren we een 2000m² groot productiegebouw in een dynamische werkruimte. We zijn op zoek naar opkomende en gevestigde makers, ontwerpers, kunstenaars en scenografen, verenigd door hun passie voor de productie en verwerking van materialen. We streven naar een mix van verschillende ambachten en disciplines.

In 2024 kwam .TheWorkshop voort uit HISK, dat in januari 2024 zijn activiteiten tijdelijk staakte, en vestigde zich in maart in de makerspace in Asiat Park samen met professionele makers en kunstenaars.

Meld je aan door een mail te sturen!

WAT BIEDEN WIJ?

Asiat Park biedt een weerbestendig en veilig gebouw met uitgebreide brandbeveiliging en nutsaansluitingen. Het productiegebouw ligt aan de rand van Asiat Park en is door zijn ligging en indeling met grote poorten gemakkelijk toegankelijk voor groot transport. Het beschikt over een centrale hal van 1400m2 met verschillende aangrenzende ruimten variërend van 30 tot 175m2, wat de totale oppervlakte op 2000m2 brengt. De voorkant van het gebouw krijgt een nieuwe bestemming.

De grote hal wordt gecompartimenteerd met magazijnrekken, waardoor we de vierkante meters kunnen aanpassen aan de behoeften van elke huurder. De relatief open opstelling van magazijnrekken vereist een goede compatibiliteit met andere huurders in de ruimte. Naast deze ruimtes bieden we een aantal gedeelde faciliteiten (toilet, kantoor, eetruimte en kitchenette). We staan open om te bespreken welke werkruimtes gedeeld kunnen worden (spuitcabine, lasplek, etc). Huurcontracten zijn beschikbaar voor zowel korte als lange termijn, tot een maximum van 9 jaar, tegen een tarief van 60 euro per vierkante meter per jaar.

  • Als je geïnteresseerd bent en een plekje wilt bemachtigen, stuur dan vóór 28 juni een e-mail met je motivatie, portfolio en projectgegevens naar info@asiatpark.be.