Gezocht: foto’s rond het thema ‘euforie’

Oproep
Cultuur­cen­trum Het Perron (Ieper)

Cultuur­cen­trum Het Perron brengt een ode aan de euforie in een online fotoreeks en een gedrukte poster­reeks in de stad.
Maak deel uit van deze fotoreeks en stuur ons jouw foto’s tegen 28 februari.

Euforie lijkt zeldzaam geworden. Nog even geen wilde feestjes vol zwetende lijven, nog even niet met de tranen in de ogen genieten van dat prachtige concert, nog even niet vieren op of naast het voetbal­veld, nog even niet knuffelen met je familie of vrienden…

In de stilte van het culturele leven zoekt Het Perron opnieuw de euforie. Stuur jouw foto’s rond het thema ‘EUFORIE’ in en maak deel uit van een euforische online fotoreeks. Een jury maakt een selectie uit de ingezonden beelden, en de beste beelden worden gedrukt in een posterreeks. Deze posters krijgen een plaats op affiche­zuilen en achter vitrines, langs grote wegen en verborgen in kleine straatjes. Zo baant de euforie zich opnieuw een weg door Ieper en haar deelge­meenten. 

Bezorg ons jouw foto(‘s) van euforie in de breedste zin van het woord. Foto’s van herinne­ringen, van gelukza­lige toekomst­beelden of wat euforie ook vandaag kan zijn. Toon de euforie in het grote, in het kleine, in het afwezige of in nog zoveel meer. Heel abstract of juist heel concreet.

Indienprocedure, timing en reglement

Elke amateur- of profes­si­o­nele fotograaf kan maximum drie foto’s insturen.
Foto’s bezorgen kan t.e.m. 28 februari 2021. Stuur jouw foto(’s) én het ingevulde deelna­me­for­mu­lier via een downloadlink (bv. WeTransfer) naar cultuurcentrum@ieper.be. Let erop dat je foto’s aan de vormelijke vereisten voldoen, zoals vermeld in het reglement.

Alle inzendingen worden gebundeld in een online fotoreeks. Een profes­si­o­nele jury maakt een selectie van de meest sprekende foto’s. Deze selectie wordt gedrukt op posters en verspreid in Ieper en deelge­meenten. Op 15 maart krijg je bericht of jouw foto(‘s) deel uitmaken van de poster­reeks.

DOWNLOAD HIER HET REGLEMENT EN HET DEELNAMEFORMULIER

Meer informatie

hetperron.be/euforie