Gezocht: beeldend kunstenaars voor kunstuitleenprogramma

Oproep
Bernice

Bernice is reeds 10 jaar een kunstuitleen gevestigd in Temse (BE). Ze verhuren kunstwerken aan zowel business als particuliere klanten. De klanten huren kunst op een tijdelijke basis met een periodiek rotatiesysteem; ze kunnen hun collectie inruilen indien gewenst.
Ze zijn voortdurend op zoek naar interessant nieuw werk om onze collectie aan te vullen. We selecteren hiervoor kwalitatieve kunstwerken met een hoge esthetische waarde en brengen de verhalen achter de kunstwerken graag tot bij onze klanten. De kunstenaars in de collectie van Bernice zijn bijna allemaal professioneel of semi-professioneel aan de slag. Kunstenaars ontvangen een faire vergoeding wanneer hun kunstwerken in verhuur gaan.

Hoe deelnemen?

Deelnemen aan deze open call kan door voor 1 maart 2022 een mail te sturen met een link naar je website of Instagram pagina naar anik@bernice.be

Na een eerste selectie contacteren we de kunstenaars op onze shortlist om een atelierbezoek in te plannen. Pas na dit bezoek wordt een definitieve beslissing genomen.

Meer informatie via deze website