Geef de spoorwegbrug kleur

Oproep
Stad Sint-Niklaas / Project 33

Heb je ervaring in landschappelijk ontwerp, waterbeheer en ecologie, installatiekunst, street-art, beeldende kunst…? Heb jij de nieuwsgierigheid en de skills om de spoorwegbrug in de Spoorweglaan onder handen te nemen, te decoreren, in te richten of heruit te vinden?

Dan ben jij de professionele en/of creatieve partner die Sint-Niklaas zoekt!

De pijlers van de spoorwegbrug in de Spoorweglaan gaan over de tongen als grijs en vuil. De brug loodst zonder moeite treinen door de stad, maar laat een spoor van een troosteloze en onbenutte leegte achter zich.

Na 50 jaar dat hij onze stad doorkruist, maken we samen met professionele en creatieve partners van dit stuk niemandsland ONS land. We maken er een fraaie en uitnodigende toegangspoort van voor iedereen die Sint-Niklaas binnenkomt.

Samen slaan we een brug naar een collectief verhaal met groen, beeld en licht.

Haast je naar www.project33.be of contacteer Tom Speleman op Tom.Speleman@sint-niklaas.be voor meer informatie over de openbare aanbesteding.

Kom naar het infomoment waarop dit project wordt toegelicht aan mogelijks geïnteresseerde professionele partners, op  woensdag 15 september 2021 om 19.30 uur, in de event hall van King George Bevestig snel je aanwezigheid via de Dienst Overheidsopdrachten met vermelding van het besteknummer 2021/041aa. We kijken er al naar uit jullie meer te vertellen over Project 33! Daarna heb je nog tot 15 oktober om een offerte in te dienen.