Ga met Kunstenpunt naar Classical:NEXT 2022

Oproep
Kunstenpunt

Van 17 tot 20 mei vindt in Hannover (D)  Classical:NEXT plaats, een internationale meeting voor klassieke muziek professionals met een conferentie, een beursgedeelte en een showcaseprogramma. Kunstenpunt zal opnieuw samen met Wallonie-Bruxelles Musiques (WBM) de aanwezigheid van de Belgische klassiekemuzieksector coördineren.
Classical:NEXT is de belangrijkste internationale bijeenkomst voor de vernieuwing van klassieke muziek in Europa. Op de vorige editie waren 1.300 professionals uit 45 landen aanwezig, afkomstig uit alle soorten branches (programmators, label managers, artiesten, distributeurs, publishers, media en meer). Zoals elk jaar is ook Kunstenpunt te vinden op Classical:NEXT.

Mee met Kunstenpunt?

1. KORTING

Net als de voorbije jaren kan je dankzij Kunstenpunt aan een voordelig tarief deelnemen aan Classical:NEXT: vraag hiervoor de speciale inschrijvingscode aan via classicalnext@kunsten.be .

Wacht niet te lang om een ticket te kopen – de SMART Rate (€320) loopt nog tot 18 februari. Daarna worden de toegangsprijzen trapsgewijs duurder. Bekijk het overzicht met tarieven en kortingen.

2. FINANCIËLE STEUN KUNSTENPUNT

De voorbije periode was erg moeilijk voor vele kunstenaars, kunstorganisaties en muziekbedrijven. Daarom zal Kunstenpunt onder bepaalde voorwaarden een extra financiële ondersteuning geven aan wie dit jaar met ons meegaat naar Classical:NEXT:

  • € 250 per ingeschreven persoon voor wie géén werkingssubsidie ontvangt
  • € 150 per ingeschreven persoon voor wie een werkingssubsidie ontvangt van minder dan € 150.000

Kom je voor deze extra financiële ondersteuning in aanmerking? Neem dan na je inschrijving contact op met Sam Eggermont.

Ter info: ook extra ondersteuning voor leden Sabam

Sabam biedt ook extra ondersteuning aan, in de vorm van een beurs voor hun componisten & publishers.

  • Indien je een showcase moet spelen, kan je een forfaitair bedrag krijgen bij Sabam.
  • Indien je gewoon naar Classical:NEXT wil als netwerkevent, kan je ook de accreditatie, vervoer en verblijf ingeven en betalen ze 50% terug tot max 750€.

Meer informatie bij Sabam.

Meer informatie over Classical:NEXT

classicalnext.com