Fernand biedt speelstage aan acteur (m/v/x) voor nieuwe jeugdproductie

Auditie
FERNAND

Fernand is een Leuvens theatergezelschap en stelt zich als doel leerlingen van de eerste graad te verleiden tot het medium theater. Met een flitsende toegankelijke maar doordachte vorm van theater maakt het gezelschap kwalitatieve (school)voorstellingen voor 12+.

Fernand is het gezelschap van Steven Beersmans, Heleen Desmet, Bram Kelchtermans, Sabien Van Moorter en Carl von Winckelmann. In deze voorstelling zullen Steven, Heleen en Bram op het podium staan. Sabien en Carl ondersteunen het proces van aan de zijlijn. Eindregie is in handen van Greet Jacobs.

‘Alles wat je moet weten’ is de nieuwe productie van Fernand. Een schoolvoorstelling voor 1e graad secundair.

Buiten is het stralend weer, en jij moet de godganse dag binnenblijven om onzinnige leerstof in je hoofd te stampen. Dit overkomt je jaar na jaar, terwijl het echte leven aan je voorbij trekt. Fernand lost dit voor je op en bezorgt je een landkaart voor het puberleven. De kortste weg naar the juicy stuff. Speciaal voor jou lijsten we op welke zaken er écht toe doen. We leren je in 60 minuten de do’s en don’ts van je middelbare schooltijd. Hoe onderhandel je met ouders zodat plots alle deuren opengaan? Hoe verover je de liefde van je leven? Welke tips en tricks heb je wél nodig om de wereld aan te kunnen?

Gooi alle droge handboeken uit het raam. Geef ons een uur van je kostbare tijd en dan kan je de rest van je middelbare schoolcarrière fluitend doorbrengen. Na ‘Niet echt wel waar’ (een ode aan het theater) en ‘Onzin voor gevorderden’ (een ode aan de wetenschap) brengt Fernand met zijn nieuwe ‘coming of age’-voorstelling een ode aan de meest verwarrende jaren van het leven. De puberjaren.

Praktisch

Voltijds beschikbaar op volgende dagen:

  • 7 – 9 augustus 2023 (repetitie in Merelbeke)
  • 8 – 12 januari 2024 (repetitie in Heusden-Zolder)
  • 15 – 19 januari 2024 (repetitie in Leuven)
  • 22 – 26 januari 2024 (repetitie in Leuven)
  • 29 januari – 2 februari 2024 (repetitie in Leuven)
  • 5 – 7 februari 2024 (repetitie in Leuven)
  • 19 – 23 februari 2024 (repetitie in Antwerpen)
  • 26 februari première
  • 27/2 tot 19/4 2024: tournee.

Hoe deelnemen?

De auditie gaat door op 26 mei 2023 van 9u30 tot 13u in Leuven.

Goesting om je kandidaat te stellen? Bezorg ons voor 18 mei 2023 enerzijds een korte introductie en motivatie. En anderzijds jouw antwoord op de volgende vraag: Wat heeft het leven jou ondertussen geleerd dat je graag had geweten voor je aan de rollercoaster van de middelbare school begon?

Mail alles naar info@fernandspeelt.be met in het onderwerp “auditie ALLES”.

Meer informatie

www.fernandspeelt.be