Doe mee aan de Belgian Photo Awards: dé fotografie wedstrijd voor Belgische fotografen

Prijs
Belgian Photo Awards

Over de Belpa’s

De Belgian Photo Awards, of in het kort de Belpa’s, is een gloednieuwe wedstrijd waar professionele fotografen hun werk, creativiteit en hun vaardigheden kunnen tonen. Zowel commerciële fotografen, als fotografen met een artistieke insteek maken kans op nationale en internationale erkenning.  De Belpa’s brengt Belgisch creatief talent samen, promoot en toont de veelzijdigheid van de Belgische fotografie.  

Fotografen kunnen deelnemen in 11 verschillende categorieën en meerdere prijzen en erkenningen winnen, zoals de beste themafoto van 2025 (Urban Jungle), een Belgian Excellence label krijgen en zelfs bekroond worden tot Eerste fotograaf van België door de overheid. Als surplus maken ze kans om geselecteerd te worden voor World Photographic Cup Team Belgium 2025.  Ook zetten we opkomende jonge fotografen nog eens extra in de verf met de Young Talent Award.  

Deelnemen kan tot 10 september waarna een ervaren, professionele, nationale en internationale jury de beelden zal beoordelen. De winnaars per categorie en de finalisten voor de Belgian Excellence worden op 23 oktober bekend gemaakt tijdens een awardshow op Creative Connect – het festival voor Visuele Storytellers.  

Meer info & aanmelden:

Meer informatie en inschrijven kan hier

Instagram: https://www.instagram.com/belgianphotoawards/