Dien je fictie- of non-fictieproject in voor de Crossborder Film Pitch 2024

Festival
Crossborder

Ben je bezig met de ontwikkeling van een speelfilm of documentaireproject en zoek je een (co)producent en/of ontwikkelingssteun? Dan is de Crossborder Film Pitch op 15 maart in Maastricht dé plek om te zijn! Tijdens de Crossborder Film Conference 2024 kun je jouw project in ontwikkeling presenteren aan de uitgenodigde professionals en jury en € 2.500 winnen voor de ontwikkeling van jouw project

Crossborder Film Pitch

  • Wanneer: Vrijdag 15 maart, 10.30 – 17.30 CET tijdens de Crossborder Film Conference (Crossborder Film Pitch: 11.30 – 12.30 CET). De data voor de (online) Pitch Training zijn 11 en 13 maart, 10.00 – 11.30 CET. Deelname aan de pitch training is verplicht.
  • Waar: Lumière Cinema Maastricht (Nederland)

Indienen

Stuur ons je inzending voor de Crossborder Film Pitch via onderstaande knop. Er worden maximaal 4 projecten uit de vier landen (Nederland, Duitsland, België en Luxemburg) geselecteerd. De Crossborder Film Pitch staat open voor inzendingen voor filmmakers uit Nederland, België, Duitsland en Luxemburg met speelfilm- of documentaireprojecten in ontwikkeling. Er zijn geen inschrijvingskosten. Per project wordt één vertegenwoordiger uitgenodigd en voorzien van reiskosten en lunch.

  • Deadline: 25 februari 25, 23.59

Meer informatie vind je hier